HVEM STØTTER VI?Børn og unge til at få en uddannelse.


Vi hjælper børn og unge til at få en skolegang og uddannelse ved at betale skolepenge, som i mange tilfælde også dækker betaling eller leje af skolebøger, obligatoriske skoleuniformer, skoletasker, fodtøj m.m.


Mange afrikanske familier, er ikke i stand til at betale disse ting i forbindelse med børns skolegang, og det medfører, at mange børn og unge ikke får en skolegang.


Det kan skyldes, at forældrene er uden arbejde, høsten har slået fejl, eller de har mistet deres forældre og bedsteforældre/onkler eller tanters økonomi ikke rækker så langt.


”Det at lære at læse er et stort fremskridt for barnets personlighed, og på længere sigt vil det være med til at sikre en højere levestandard og demokrati i et fattigt land”.


Venskabsgruppen har derfor valgt at koncentrere sig om uddannelse og undervisning i Vest Afrika, idet mere end 70% af mændene og mere end 85% af kvinderne i Gambia er analfabeter.

Kvinder til selvforsørgelse.


Vi hjælper, støtter og oplærer kvinderne i landsbyerne med forskellige skills og fagområder, så de er i stand til at producere varer og ting. Dels til eget brug og som samtidig kan sælges, hvorved de kan opnå en indtægt.


Med andre ord: HJÆLP TIL SELVHJÆLP.


Vi kan eksempelvis nævne:


Batik, syning, stearinlys fremstilling, honning produktion, dyrkning af grøntsager og frugt.

© 2010 DCDA - 4200 Slagelse - Danmark - email: kylle@dcda.dk

STØTTE TIL AFRIKA    > Støtte


    > Projekter


    > Auktion indbragte 60.000,-


    > Rent drikkevand 2010


INFO TIL MEDLEMMER    > Nyhedsbrev Januar 2011


    > Nyhedsbrev Januar 2010


    > Billeder


    > DCDA i pressen

OM DCDA    > Foreningen


    > Bliv sponsor


    > Om Gambia


    > Mellemfolkeligt Samvirke


    > En dag i Afrika